Esittely

Sorsien ruokintatalkoot rivillä 09

Pattijoen Metsästysseura ry on Raahen riistanhoitoyhdistyksen vanhin vireästi toimiva metsästysseura. Seura on perustettu Suomen yhteiskunnallisessa murroksessa vuonna 1914. Seura perustettiin kunnallisen itsenäisyyden ja kunnan alueella olevien riistamaiden suojelemiseksi. Seuran tavoitteena ja johtoajatuksena on yhteistyö maanomistajien ja Pattijoen Metsästysseura ry:n jäsenistön parhaaksi.

Seuran toimintamuotoina ovat luonnollisesti metsästys, riistakannan- ja ympäristön suojelu, valistustoiminta, kenneltoiminta, ampuma- ja kilpaurheilu sekä seuran toimintaan liittyvä yhteisötoiminta.

Seuralle on vuokrattu maanomistajilta metsästysalueita n. 15.000 hehtaaria jotka sijaitsevat vanhan Pattijoen kunnan alueella. Vuokranantajina ovat yksityiset ja yhteisömaanomistajat. Seuran kokonaisjäsenmäärä on noin 500 henkeä.

Hakemuksestaan seuran jäseneksi sääntöjen mukaan on mahdollisuus päästä asuttuaan kolme vuotta entisen Pattijoen kunnan alueella. Seuran keskeinen toimipaikka on Maja-alue Palokankaan maastossa. Omalla maa-alueella sijaitseva rakennuskombinaatio, jossa on toiminnan tarvitsemat tilat sekä maanvuokraajilta lisäalueeksi saatu hirvenjuoksu- ja hiihtoradat sekä luontopolku. Seuran rakennuksia voidaan vuokrata myös yleiseen käyttöön.

Sivuillamme on vierailtu 33384 kertaa 24.9.2007 lähtien