Jäsentiedote 2024

Seuran vuosikokouksen päätökset 23.4.2024

Vuosikokouksen päätöksellä jäsenmaksu on 35 €

Liittymismaksu on 85 €.  Jahtilehden hinta on 15 €.

Toimintapisteet 5 € / piste. Toimintapisteitä on kerättävä 20 pistettä/v toiminnalla tai ne on korvattava rahalla. 65 vuotta täyttäneellä ei ole toimintapistevelvollisuutta. Ilmoita syntymävuotesi seuran sihteerille anmatela@gmail.com, jos olet ylittänyt ko. ikärajan. Johtokunta voi anomuksesta vapauttaa toimintapistemaksusta. 

KERÄTYT PISTEET OVAT MAKSUSSA AINA SEURAAVAN VUODEN JÄSENMAKSUSSA, JOTEN EDELLISENÄ VUONNA VOI PIENENTÄÄ SEURAAVAN VUODEN MAKSUA OSALLISTUMALLA SEURAN TOIMINTAAN

HUOM! Pisteitä ei voi siirtää vuodelta toiselle, eikä myöskään henkilöltä toiselle.

Seuratkaa lehtien Raahen Seudun ja Raahelaisen seuratoimintapalstoja, sekä majan ilmoitustaulua. Seuran nettisivuilla http://www.pattijoenmetsastysseura.fi tiedotetaan talkoista ja muista tapahtumista. Seuralla on myös Facebook-sivusto. Jos haluat liittyä sivustolle, jätä liittymispyyntö.

Jäsenmaksu kannattaa hoitaa ajallaan. Jäsenmaksunsa maksamatta jättäneillä jäsenillä ei ole voimassa olevaa metsästysoikeutta seuran alueella. 

Saalis- ja toimintapisteilmoitus on tehtävä sihteerille 31.12.2024 mennessä. (Toimintapisteiden osalta tulee ilmoittaa pisteiden hyväksyjä; pisteet voi hyväksyä johtokunnan jäsen tai talkoiden vetäjä) Helpointa on tehdä toimintapisteilmoitus seuran kotisivulla ja saalisilmoitus Oma Riistassa, mikäli olet liittynyt seuran Oma Riista-ryhmään.

Pienpetopyynnin vaikutuksien seuraamiseksi riistakantoihin seura tilastoi aluekohtaisesti seuralle esitetyt pienpetosaaliit. Tilastoinnissa käytetään saaliin esittäjän allekirjoittamaa lomaketta, jonka saa nettisivuilta. Tilasto esitetään vuosikokouksessa. Tulosten perusteella voimme myös tehostaa kohdealueille erilaisia riistanhoidollisia toimenpiteitä. Pienpetosaaliit kokonaisina tai koko nahkoina on merkkausta varten esitettävä puheenjohtajalle. Saadakseen pisteet pienpedosta se on näytettävä seuraaville tarkistajille: Kirkonkylä-Jokela: Sampo Koivula puh. 050-5304122, Ylipää-Kopsa: Jouni Myllylä puh. 044-2824342 Pienpedoista maksetaan poistomaksua jos pyytäjä niin haluaa. Ilman saaliin esittämistä tarkastajalle, ei maksua suoriteta. Vain seuran metsästysalueelta pyydetyistä pienpedoista saa toimintapisteet ja poistorahan.

Suurpedoista ilmoitukset RHY Johan Paani p. 044-0702872, Sakari Koivikolle p. 040-5707419 tai Ilkka Seppälälle p. 0400-700995

HYVÄÄ JA TOIMINNALLISTA VUOTTA JOKAISELLE SEURAN JÄSENELLE 

Johtokunta